Откријте го идеалниот уред за пеглање со пареа на Philips

Уредите за пеглање со пареа се идеални за пеглање во последниот момент, кога брзате и се соодветни дури и за најделикатните ткаенини. Брзо ги отстрануваат наборите и ја освежуваат облеката.

GC320/55
Идеален за деликатна облека и патување

 • Не е е потребна даска за пеглање
 • Автоматско пренесување на постојана пареа од електричната пумпа
 • Пареата уништува до 99,9% од бактериите*
 • Ја отстранува миризбата на цигари, храна и телесни мириси
 • Подвижен резервоар за вода за лесно полнење
 • Аксесоар четка
 • Компактен дизајн
 • Брзо загревање
 • Безбедно пеглање на деликатни материјали

5 399 ден.*

GC536/35
Дизајниран за моќно претставување и удобност

 • Моќ на пареа 2000 W
 • Закачување и заклучуване, 3 нивоа
 • Пареата уништува до 99,9% од бактериите*
 • Ја отстранува миризбата на цигари, храна и телесни мириси
 • Закачалка
 • Функција за плисе, ракавица
 • Подвижен, проѕирен резервоар за вода со хигиенски отвор за вода
 • Функција за отстранување на бигор со лесно плакнење
 • Безбедно пеглање на деликатни материјали

12 299 ден.*

GC537/65
Освежете ја деликатната облека со омилениот мирис

 • MyEssence капаче за мириси
 • Закачување и заклучување, 3 нивоа
 • Пареата уништува до 99,9% од бактериите*
 • Ја отстранува миризбата на цигари, храна и телесни мириси
 • Закачалка
 • Функција за плисе, ракавица
 • Подвижен, проѕирен резервоар за вода со хигиенски отвор за вода
 • Функција за отстранување на бигор со лесно плакнење
 • Безбедно пеглање на деликатни материјали

13 699 ден.*

* Препорачана цена на мало. Секој трговец на мало си определува своја сопствена цена.

Брзо запеглување

Уредите Philips се лесни за инсталирање и брзо загреваат. Можете да ги освежите и испеглате наборите на блузите, панталоните и јакните.

Грижа за облеката

Од фустани до јакни со апликации, уредите за пеглање со пареа Philips се нежни кон деликатните материјали како свила, но имаат доволно силна пареа да ги освежат и дебелите материјали.

Освежување на домот

Уредите се деликатни кон облеката, но доволно моќни да освежат подебели материјали како пердиња, дамаска на мебел, и други текстилни производи и облоги во Вашиот дом.

Освежување изаштита на ткаенините

Уредите за пеглање со пареа не само ги пеглаат наборите. Жешката пареа пара уништува до 99,9% од бактериите и ги отстранува непријатните мириси од облеката.

Погрижете се за деликатната облека, тешка за пеглање

Независно дали имате свилена блуза, плисирана сукња, џемпер од кашмир или елегантен костум, жешката пареа е најсоодветниот и ефективен начин да ја пеглате и освежувате облеката.

Нашите уреди се идеални за вертикално пеглање на:

Како се користи уредот за пеглање со пареа Philips?

 1. Наполнете го резервоарот за вода и вклучете го уредот
 2. Почекајте уредот да се загрее околу една минута
 3. Закачете ја облеката на стабилна површина или користете го држачот на уредот
 4. Растегнувајте ја облеката нежно со една рака, додека со другата пеглате