Пеглајте брзо и лесно со пеглите на Philips

Погледнете ги моделите

Пегла Philips PerfectCare Azur
GC4928/30

 • Без подесување на температура со технологиjа OptimalTemp
 • Постоjна пареа 50 г/мин; 210 г млаз от пареа
 • Греjена плоча T-ionicGlide
 • Без ризик од горење, 100% гарантирано

Технологија OptimalTemp: без дополнителни подесувања на температурата

Последната револуција во пеглањето за постигнување на идеална комбинација од пареа и температура. Таа е создадена да Ви обезбеди брзо пеглање, извонредни резултати врз тешките набори без да биде неопходно подесување и безбедност за сите соодветни материјали за пеглање. Идеалната комбинација од пареа и температура, затоа што:
1) интелигентниот управувачки процесор ја поставува точната температура
2) технологијата HeatFlow овозможува рамномерен баланс на пареата и температурата.

Површини за пеглање со лесно влечење

Нашите површини за пеглање се специјално иззработени за пеглањето да биде лесно и брзо. Внимателно дизајнираната форма и вентилациските отвори овозможуваат рамномерно распределување на пареата за лесно отстранување на набори со пеглата на пареа.

EasySpeed Plus
GC2042/40

2 699 ден.*

 • Напојување
 • 2100 W
 • Ударна пареа
 • 100 гр
 • Технологија OptimalTEMP
 • Не
 • Функција за вбризгување
 • Да
 • Вертикално пренесување на пареа
 • Да
 • Постојана пареа
 • 35
 • Воден млаз
 • Не
 • Површина за пеглање
 • Керамичка површина за пеглање
 • Зафатнина на резервоарот за вода
 • 270 мл
 • Дополнување во секое време
 • Не
 • Решение за отстранување на бигор
 • Самочистење
 • Мека рачка
 • Не
 • Заштитно автоматско исклучување
 •  
 • Прецизен врв за пареа
 • Троен прецизен врв
 • Систем против прокапување
 • Да

PerfectCare PowerLife
GC3925/30

5 399 ден.*

 • Напојување
 • 2500 W
 • Ударна пареа
 • 180 гр
 • Технологија OptimalTEMP
 • Да
 • Функција за вбризгување
 •  
 • Вертикално пренесување на пареа
 •  
 • Постојана пареа
 • 45
 • Воден млаз
 •  
 • Површина за пеглање
 • SteamGlide Plus
 • Зафатнина на резервоарот за вода
 • 300 мл
 • Дополнување во секое време
 •  
 • Решение за отстранување на бигор
 •  
 • Мека рачка
 • Да
 • Заштитно автоматско исклучување
 •  
 • Прецизен врв за пареа
 •  
 • Систем против прокапување
 • Да

Azur Performer
GC3810/20

3 799 ден.*

 • Напојување
 • 2400 W
 • Ударна пареа
 • 150 гр
 • Технологија OptimalTEMP
 • Не
 • Функција за вбризгување
 • Не
 • Вертикално пренесување на пареа
 • Да
 • Постојана пареа
 • 40
 • Воден млаз
 • Да
 • Површина за пеглање
 • SteamGlide Plus
 • Зафатнина на резервоарот за вода
 • 300 мл
 • Дополнување во секое време
 • Не
 • Решение за отстранување на бигор
 • Двојно активно отстранување на бигор
 • Мека рачка
 • Не
 • Заштитно автоматско исклучување
 • Не
 • Прецизен врв за пареа
 • Да
 • Систем против прокапување
 • Да

SmoothCare
GC3584/30

4 899 ден.*

 • Напојување
 • 2600 W
 • Ударна пареа
 • 180 гр
 • Технологија OptimalTEMP
 • Не
 • Функција за вбризгување
 • Не
 • Вертикално пренесување на пареа
 • Не
 • Постојана пареа
 • 45
 • Воден млаз
 • Не
 • Површина за пеглање
 • SteamGlide Ceramic
 • Зафатнина на резервоарот за вода
 • 400 мл
 • Дополнување во секое време
 • Да
 • Решение за отстранување на бигор
 • Самочистење
 • Мека рачка
 • Не
 • Заштитно автоматско исклучување
 • Да
 • Прецизен врв за пареа
 • Да
 • Систем против прокапување
 • Не

PerfectCare Azur
GC4928/30

8 999 ден.*

 • Напојување
 • 300 W
 • Ударна пареа
 • 210 гр
 • Технологија OptimalTEMP
 • Да
 • Функција за вбризгување
 • Да
 • Вертикално пренесување на пареа
 • Не
 • Постојана пареа
 • 50
 • Воден млаз
 • Не
 • Површина за пеглање
 • Т-ionicGlide
 • Зафатнина на резервоарот за вода
 • 350 мл
 • Дополнување во секое време
 • Не
 • Решение за отстранување на бигор
 • Двојно активно отстранување на бигор
 • Мека рачка
 • Да
 • Заштитно автоматско исклучување
 • Да
 • Прецизен врв за пареа
 • Не
 • Систем против прокапување
 • Да

* Препорачана цена на мало. Секој трговец на мало си определува своја сопствена цена.