Добре дојдовте во светот на лесното пеглање!

Погледнете ги моделите

Побарајте ги генераторите на пареа PerfectCare Elite

Генератор на пареа PerfectCare Elite GC9630

Нашата серија на генератори на пареа PerfectCare Elite е најдобра, со голема моќ да ги отстранува наборите побрзо од кога било. Ние ги дизајниравме со нашата грејна плоча T-ionic Glide – најдоброто решение за пеглање што сме го произвеле! Овие лесни пегли се лизгаат толку лесно, така што можете да пеглате без напор.

 • Со технологијата OptimalTemp ќе немате повеќе потреба да ја приспособувате температурата, независно од материјалот.
 • 100% без изгореници, гарантирано за сите материjали за пеглање
 • Моќна пареа за полесно и побрзо пеглање

Генератор на пареа PerfectCare Elite GC9642

Гарантирано без изгореници при сите видови ткаенини

Сo помош на технологијата OptimalTemp нема потреба да ги променувате подесувањата на температурата кај различните видови ткаенини. Веќе можете да пеглате од фармерки до свила, дури и најделикатните ткаенини, при една оптимална температура. OptimalTEMP гарантира недостиг на изгореници врз сите ткаенини, кои можат да се пеглаат, дури ако ја оставите жешката површина за пеглање врз облеката.

Ултралесна пегла

Неверојатно лесна пегла PerfectCare Elite што се лизга без напор. Толку е лесна што дури и вертикалното пеглање со пареа е суперлесно, така што можете да ја користите пареата за пеглање на чувствителни ткаенини, како што се свилени блузи и облека што тешко се пегла како што се костими.

Отстранување на наборите со едно движење

Генераторите на пареа на Philips произведуваат постојана и континуирана, моќна пареа. Пареата брзо поминува низ ткаенината, така што наборите исчезнуваат без напор, овозможувајќи побрзо пеглање.

Уверете се лично во најмоќниот и најбрзиот генератор на пареа на Philips

Откријте ја најсоодветната пегла за Вас со генератор на пареа

 
 

 

 

 
 •  
 • Технологии
 •  
 • Постојано пренесување на пареа
 •  
 • Ударна пареа
 •  
 • Притисок
 •  
 • Време за загревање
 •  
 • Плоча за пеглање
 •  
 • Резервоар за вода
 •  
 • Верикално пеглање
 •  
 • Отстранување на бигор

PerfectCare Compact
GC7831

13 799 ден.*

 • Технологии
 • Optimal Temp
 • Постојано пренесување на пареа
 • 120г/мин
 • Ударна пареа
 • 330г
 • Притисок
 • 5,8
 • Време за загревање
 • 2 мин
 • Плоча за пеглање
 • SteamGlide Plus
 • Резервоар за вода
 • 1,5л
 • Верикално пеглање
 • Да
 • Отстранување на бигор
 • Да

PerfectCare Performer
GC8735

18 999 ден.*

 • Технологии
 • Optimal Temp ProVelocity (lightweight)
 • Постојано пренесување на пареа
 • 120г/мин
 • Ударна пареа
 • 420г
 • Притисок
 • 6,5
 • Време за загревање
 • 2 мин
 • Плоча за пеглање
 • SteamGlide Plus
 • Резервоар за вода
 • 1,8л
 • Верикално пеглање
 • Да
 • Отстранување на бигор
 • Да

PerfectCare Elite
GC9630

22 799 ден.*

 • Технологии
 • Optimal Temp
  Silent Steam
 • Постојано пренесување на пареа
 • 135г/мин
 • Ударна пареа
 • 470г
 • Притисок
 • 6,7
 • Време за загревање
 • 2 мин
 • Плоча за пеглање
 • T-ionicGlide
 • Резервоар за вода
 • 1,8л
 • Верикално пеглање
 • Да
 • Отстранување на бигор
 • Да

PerfectCare Elite
GC9642

26 699 ден.*

 • Технологии
 • Optimal Temp
  Silent Steam
 • Постојано пренесување на пареа
 • 145г/мин
 • Ударна пареа
 • 490г
 • Притисок
 • 7,2
 • Време за загревање
 • 2 мин
 • Плоча за пеглање
 • T-ionicGlide
 • Резервоар за вода
 • 1,8л
 • Верикално пеглање
 • Да
 • Отстранување на бигор
 • Да

PerfectCare Elite Plus
GC9660

26 699 ден.*

 • Технологии
 • Optimal Temp
  Интелигентна пареа
 • Постојано пренесување на пареа
 • 155г/мин
 • Ударна пареа
 • 520г
 • Притисок
 • 7,5
 • Време за загревање
 • 2 мин
 • Плоча за пеглање
 • T-ionic Glide
 • Резервоар за вода
 • 1,8л
 • Верикално пеглање
 • Да
 • Отстранување на бигор
 • Да

* Препорачана цена на мало. Секој трговец на мало си определува своја сопствена цена.

Продолжете го работниот век на вашиот генератор на пареа со ефикасно решение против бигор.

Кога го имате најдобриот генератор на пареа, сакате постојано да работи како нов. Повеќето генератори на пареа на Philips имаат систем за лесно чистење на уредот, што предупредува кога е време за чистење на бигорот. Со едно завртување или притискање на копчето честичките од бигор ќе ги снема – правејќи го вашиот генератор на пареа подготвен да работи за вас!

60 дена тест период

Промоцијата 60 дена тест период е валидна за парните генератори купени во период од 23 февруари до 30 април. Кампањата вклучува рефундирање на целиот износ на средства платени од купувачот за набавка на продуктот вклучен во промоцијата.

Промоцијата е валидна за следните модели: Philips PerfectCare Compact: GC7808/40, GC7831/20; Philips PerfectCare Performer: GC8371/20, GC8735/80; Philips PerfectCare Elite: GC9630/20, GC9642/60; Philips Perfect Care Elite Plus: GC9660/30.

Ова се чекорите кои треба да се превземат за да ги ползувате предностите на промоцијата:

Чекор 1. Спакувајте го парниот генератор во неговото оригинално пакување, заедно со аксесоарите и гаранцијата. Производот мора да биде целосно функционален и без дефекти настанати при неправилна употреба.

Чекор 2. Вратете го парниот генератор заедно со оригиналната фактура која докажува дека набавката се случила во време на нашата кампања со максимален датум од 60 дена од денот на купување на производот. Производот треба да се врати во салонот од каде што е купен.

Чекор 3. Пополнете го формуларот за враќање на производот од оваа брошура и вратетe го заедно со производот. Формуларот за враќање на производот е бесплатен во продажните салони кои учествуваат во промоцијата.

* Моделот и датата на купување од фактурата мора да бидат исти со податоците на гарантниот лист.

** Продуктот мора да биде вратен во период од максимум 60 дена од датата на купување, не подоцна од 29.06.2018.

Испробано и препорачано од...

"Perfect Care е првата пегла во светот, која одговара на спецификацијата Woolmark Apparel Care Gold за пеглање на деликатна облека од чиста волна."
"Philips PerfectCare дава одлични резултати при пеглање, без никаков ризик од оштетување (горење) и е многу лесна за користење. Таа е револуционерна иновација во пеглањето."
"Технологијата Optimal TEMP нуди идеално пеглање на сите видови ткаенини- од природни материјали до синтетика, а соодносот на пареа и температура дава идеални резултати, без последици по облеката. Во споредба со останатите пегли на пареа, во лабораториски истражувања Philips Perfect Care даде најдобри резултати."