Добре дојдовте во светот на лесното пеглање!

Погледнете ги моделите

Побарајте ги генераторите на пареа PerfectCare Elite

Генератор на пареа PerfectCare PSG8130/80

Нашата серија на генератори на пареа PerfectCare Elite Plus е најдобра, со голема моќ да ги отстранува наборите побрзо од кога било. Овие лесни пегли се лизгаат толку лесно, така што можете да пеглате без напор.

 • Со технологијата OptimalTemp ќе немате повеќе потреба да ја приспособувате температурата, независно од материјалот.
 • 100% без изгореници, гарантирано за сите материjали за пеглање.
 • Моќна пареа за полесно и побрзо пеглање.
 • DynamiQ сензор за автоматско ослободување на пареата тогаш кога ви е потребна.

Генератор на пареа PerfectCare PSG8140/80

Гарантирано без изгореници при сите видови ткаенини

Сo помош на технологијата OptimalTemp нема потреба да ги променувате подесувањата на температурата кај различните видови ткаенини. Веќе можете да пеглате од фармерки до свила, дури и најделикатните ткаенини, при една оптимална температура. OptimalTEMP гарантира недостиг на изгореници врз сите ткаенини, кои можат да се пеглаат, дури ако ја оставите жешката површина за пеглање врз облеката.

Ултралесна пегла

Неверојатно лесна пегла PerfectCare Elite што се лизга без напор. Толку е лесна што дури и вертикалното пеглање со пареа е суперлесно, така што можете да ја користите пареата за пеглање на чувствителни ткаенини, како што се свилени блузи и облека што тешко се пегла како што се костими.

Отстранување на наборите со едно движење

Генераторите на пареа на Philips произведуваат постојана и континуирана, моќна пареа. Пареата брзо поминува низ ткаенината, така што наборите исчезнуваат без напор, овозможувајќи побрзо пеглање.

DynamiQ сензор   

Откријте го најнапредниот сензор за движење развиен за Philips генераторите за пареа. Сместен во рачката на пеглата, DynamiQ сензорот со голема прецизност ги открива сите движења на пеглата. Пареата автоматски се ослободува тогаш кога ви е потребна и автоматски престанува кога пеглата ќе застане во место.

Уверете се лично во најмоќниот и најбрзиот генератор на пареа на Philips

Откријте ја најсоодветната пегла за Вас со генератор на пареа

за други
модели

 

 

 

 
 • Технологии
 • Постоjана пареа
 • Ударна пареа
 • Притисок
 • Време за загревање
 • Плоча за пеглање
 • Резервоар за вода
 • Верикално пеглање
 • Отстранување на бигор
 • Пренослив резервоар за вода
 • Автоматско исклучување
 • Систем за заклучување при носење

PerfectCare Compact

 • Optimal Temp
 • 120 г/мин.
 • 270 г. - 420 г.
 • 5,3 - 6,5
 • 2 мин.
 • SteamGlide
 • 1,5 л.
 • Да
 • Да
 • Не
 • Да
 • Да

PerfectCare 7000 Series

 • Optimal Temp
 • 120 г/мин.
 • 500 г.
 • 7,5
 • 2 мин.
 • SteamGlide Advanced
 • 1,8 л.
 • Да
 • Да
 • Да
 • Да
 • Да

PerfectCare 8000 Series

 • Optimal Temp
  DynamiQ
 • до 170 г/мин.
 • до 700 г.
 • 8,5
 • 2 мин.
 • SteamGlide Elite
 • 1,8 л.
 • Да
 • Да
 • Да
 • Да
 • Да

Продолжете го работниот век на вашиот генератор на пареа со ефикасно решение против бигор.

Кога го имате најдобриот генератор на пареа, сакате постојано да работи како нов. Повеќето генератори на пареа на Philips имаат систем за лесно чистење на уредот, што предупредува кога е време за чистење на бигорот. Со едно завртување или притискање на копчето честичките од бигор ќе ги снема – правејќи го вашиот генератор на пареа подготвен да работи за вас!

60 дена тест период

Промоцијата 60 дена тест период е валидна за парните генератори купени во период од 23.03.2022 – 23.05.2022. Кампањата вклучува рефундирање на целиот износ на средства платени од купувачот за набавка на продуктот вклучен во промоцијата.

Промоцијата е валидна за следните модели: Philips PerfectCare Compact: GC7808/40, GC7831/20, GC7842/40, GC7844/20, 7846/80, GC7933/30, GC7920/20; Philips PerfectCare Expert: GC9231/02; Philips PerfectCare Expert Plus: GC8930/10, GC8942/20, GC8962/40; Philips PerfectCare Aqua Silence: GC8650/80; Philips PerfectCare Aqua Pro: GC9315/30, GC9324/20, GC9234/20; Philips PerfectCare Elite: GC9630/20, GC9642/60; Philips PerfectCare Elite Plus: GC9682/80; Philips PerfectCare 7000 Series: PSG7028/30, PSG7130/20; Philips PerfectCare 8000 Series: PSG8130/80, PSG8160/30, PSG8140/80.

Ова се чекорите кои треба да се превземат за да ги ползувате предностите на промоцијата:

Чекор 1. Спакувајте го парниот генератор во неговото оригинално пакување, заедно со аксесоарите и гаранцијата. Производот мора да биде целосно функционален и без дефекти настанати при неправилна употреба.

Чекор 2. Вратете го парниот генератор заедно со оригиналната фактура која докажува дека набавката се случила во време на нашата кампања со максимален датум од 60 дена од денот на купување на производот. Производот треба да се врати во салонот од каде што е купен.

Чекор 3. Пополнете го формуларот за враќање на производот од оваа брошура и вратетe го заедно со производот. Формуларот за враќање на производот е бесплатен во продажните салони кои учествуваат во промоцијата.

* Моделот и датата на купување од фактурата мора да бидат исти со податоците на гарантниот лист.

** Продуктот мора да биде вратен во период од максимум 60 дена од датата на купување, не подоцна од 23.07.2022.

4 години гаранција

* Важат истите услови како од стандарната гаранција од ( 2 ) години која сте ја добиле при купување на производот. За да биде валидна дополнителната гаранција од ( 2 ) години производот треба да е купен во период од 23.03.2022 до 23.05.2022 г. и важи за следниве модели на парни генератори со Optimal Temp технологија: GC7808/40, GC7831/20, GC7842/40, GC7844/20, GC7846/80, GC7933/30, GC7920/20; GC8942/20, GC8962/40,GC8650/80,GC9315/30, GC9324/20, GC9682/80; PSG7028/30, PSG7024/20, PSG7130/20, PSG8130/80, PSG8160/30, PSG8140/80.

*Моделот и датата на купување од фактурата или фискалната сметка, мора да бидат исти со податоците на гарантниот лист и на дополнителната гаранција.

**Дополнителната гаранција треба да биде приложена, заедно со стандарната гаранција, со доказ фактура или фискална сметка заверена со печат и потпис од овластеното место каде се одржува оваа промоција.

Испробано и препорачано од...

"Philips PerfectCare дава одлични резултати при пеглање, без никаков ризик од оштетување (горење) и е многу лесна за користење. Таа е револуционерна иновација во пеглањето."
"Технологијата Optimal TEMP нуди идеално пеглање на сите видови ткаенини- од природни материјали до синтетика, а соодносот на пареа и температура дава идеални резултати, без последици по облеката. Во споредба со останатите пегли на пареа, во лабораториски истражувања Philips Perfect Care даде најдобри резултати."